Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i wystudzić. Pokroić na kawałki, ogórki i jabłko pokroić w słupki, dodać do fasolki. Cebulkę i natkę pietruszki posiekać, wymieszać z sałatką, skropić oliwą, przyprawić do smaku solą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczna ta przekąska
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna na pewno by mi smakowała
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna na pewno by mi smakowała
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda bardzo apetycznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !