Sposób przygotowania

uwaga:
przypraw w składnikach razem zmieszanych ok 2 łyżek.

Wykonanie:
Filety delikatnie rozbij tłuczkiem na plastry, posmaruj miękkim masłem, posyp obficie ziołami. Na każdej porcji połóż kawałek sera, zwiń tak jak krokiety i zepnij wykałaczka. Następnie obtocz w mące jaju i bułce . Obsmaż na rumiano na rozgrzanym oleju. Po obsmażeniu przełóż do brytfanny, posyp serem i resztą ziół i zapiecz w piekarniku. (15 do 20 minut) w temperaturze 190 stopni Celsjusza.
Pyszne choć kaloryczne. Polecam :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    Musi być dobre! Chętnie spróbuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    pyszne musi byc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    muszą być smaczne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    Chyba się skuszę i wypróbuję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !