Sposób przygotowania

W misce utrzeć cukier z jajkami, dodać olej, jogurt, ocet, aromat waniliowy i 2 łyżeczki barwniku spożywczego, wymieszać. Następnie dodać przesianą mąkę, kakao, sodę, sól i delikatnie wymieszać z mokrymi składnikami. Do przygotowanych foremek wlewać masę do połowy wysokości. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na pół godziny.
Podawać z kremem z marscapone.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musze kiedyś skorzystać z przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !