Sposób przygotowania

Rydze usmażyć na maśle z obu stron. Jajka lekko roztrzepać z dodatkiem mleka i wylać na patelnię ze zrumienionymi rydzami, dodać soli i pieprzu, usmażyć.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja,ale skąd brać rydze?
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam rydze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam, pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Warto przygotować.
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    warto , bo pysznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !