Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plasterki i zbić tłuczkiem, natrzeć rozgniecionym czosnkiem i rozdrobnionymi ziołami, pozostawić na 1h. Następnie usmażyć na oliwie, przełożyć do rondla, dodać drobno posiekaną cebulę. Podlać rosołem i dusić pod przykryciem do miękkości. Przyprawić do smaku, podawać z ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być smaczne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też tak myślę
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam bitki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam bitki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !