Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z żółtkiem podczas ucierania dodajemy żółtko, alkohol oraz kakao. Do powstałej masy wrzucamy pokruszone drobno ciasteczka i mieszamy. Z powstałej masy formujemy kulki które obtaczamy w wiórkach kokosowych. Powstałe rafaello wkładamy do lodówki. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    Często takie kuleczki robię.
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    wyglądają apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    smaczne mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo apetyczne łakocie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo lubię ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !