Sposób przygotowania

Żelatynę wymieszać z zimną wodą, zostawić na 10 minut następnie zagotować. Umyte owoce zmiksować. Białka ubić na sztywna pianę z dodatkiem cukru i cukru waniliowego. Pianę wymieszać z żelatyną i przecierem owocowym. Włożyć do salaterek, wystudzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię musy ...a z porzeczkami jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !