Sposób przygotowania

Posiekane drobno pory podsmażamy na maśle, doprawiamy solą i pieprzem i dusimy do momentu aż pory zmiękną.Można podlać wodą.

Do uduszonych porów dodajemy śmietanę a jeśli sos jest zbyt rzadki zagęszczamy go mąką.

Filety rybne oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w mące i smażymy na oliwie na złoty kolor z obu stron.

Usmażoną rybę łączymy z sosem.

Podajemy z tłuczonymi ziemniakami lub ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Na jaki przepis Agnieszki bym nie weszła, wszystko jest piękne, wygląda na bardzo smaczne i zawsze są dobre zdjęcia :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !