Sposób przygotowania

Kabaczki obrać, pokroić w plastry grubości 1cm, oprószyć pieprzem i solą, otoczyć w mące. Zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Kabaczki podawać z pokrojoną i zrumienioną cebulką :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !