Sposób przygotowania

Marchew, pietruszkę, seler i cebulę obrać wrzucić do garnka, dodać kiełbase i zagotować. Gotować ok. 30min, następnie przecedzić. Do wywaru dodać zakwas, pokrojoną w kostkę ugotowaną kiełbasę i zagotować. Doprawić do smaku. Zabielić śmietaną. Podawać z jajkami pokrojonymi w kostkę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    niedługo będę się nim opychać
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taki lubię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię żurek
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    często robie,wszyscy lubimy żurek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Bardzo lubię taki żurek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam taki zurek
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Żurek to zupa numer jeden u mnie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też lubimy żurek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam taki żurek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny żurek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny żurek
  • 0
    original
    Opublikowano

    LoLa

    chyba każdy lubi żurek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !