Sposób przygotowania

Filet z indyka przekroić wzdłuż żeby powstał płat mięsa. Lekko stłuc tłuczkiem, mięso natrzeć czosnkiem, posmarować musztardą, posypać pieprzem, solą oraz ziołami. Na wierzch ułożyć boczek, zwinąć roladę i związać sznurkiem. Na patelni rozgrzać olej, obsmażyć na nim roladę, dodać pokrojoną cebulę, ketchup i jeszcze chwilę smażyć. Mięso podlać rosołem i dusić około 1 godziny w temp około 100 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    kuszące
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę kiedyś zrobić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    na pewno smakowita ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !