Sposób przygotowania

Na rozgrzaną patelnie wrzucam mięso i smażę. Dodaję pokrojoną bardzo drobno cebulkę, pokrojone pomidory w zalewie, trę marchewkę na dużych oczkach, a na koniec dodaję groszek. Posypuję solą, pieprzem oraz bazylią do smaku. W dużym garnku gotuję lekko osoloną wodę i wkładam makaron, gotuję go przez około 3 minuty. Wyjmuję rurki i każdą nadziewam mięskiem, układam następnie w naczyniu żaroodpornym. Całość polewam sosem, który został na patelni i posypuję serem. Zapiekam w piekarniku przez 15 minut:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    bardzo lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !