Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy ze skórki, i wrzucamy na wrzątek. Gotujemy pare minut (parzymy). Studzimy i kroimy w drobną kostkę (do pasty) lub w większą - do sałatki. Kukurydzę odcedzamy, szczypiorek siekamy drobno. W zależności czy chcemy sałatkę czy pastę, jajka na twardo albo kroimy w większą kostkę (do sałatki) albo ścieramy na tarce (do pasty). Doprawiamy majonezem oraz przyprawami (dużo pieprzu!)

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    ciekawa sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo fajny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super przepis!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    pyszna, jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !