Sposób przygotowania

Żelatynę zalać kilkoma łyżkami zimnej wody, pozostawić na 10 minut, następnie zagotować, odstawić i ostudzić. Szynkę posiekać i zmiksować razem z sosem beszamelowym, śmietaną, żółtkami, koncentratem pomidorowym i żelatyną. Masę przyprawić do smaku solą i pieprzem. Formę wysmarować masłem, włożyć do niej mus i stawić do lodówki na 5h.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajny, wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !