Sposób przygotowania

cebulę i czosnek posiekać,i ytrzeć z odrobiną soli,rozgrzać oliwę zeszklić cebulę z czosnkiem,dodać szpinak,doprawić solą i pieprzem do smaku,jak przestygnie dodać fetę i wymieszać,filety przekroić na pół z boku ale nie rozcinać do końca,w kieszeń włożyć szpinak wymieszany z fetą,oprószyć solą i pieprzem posmarować oliwą i zapiec 20min.w nagrzanym do 180st.piekarniku,jażali zamiast fileta używasz dzwonki to oprószyć solą i pieprzem i smażyć na oliwie na złoty kolor po ok.5-7min.z każdej strony,na 3min.przed końcem smażenia,na każde dzwonko położyć po 1 łyżce pasty szpinakowej i przykryć patelnię pokrywką,potrawę podawać z ziemniakami puree i surówkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Świetny przepis na pysznego łososia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !