Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, lekko obrumienić na smalcu razem z pokrojoną w kostkę cebulą, oprószyć sproszkowaną papryką, solą, mąką i mieszając podgrzewać do zrumienienia się mąki. Podlać rosołem i winem,dodać zieleninę. Dusić pod przykryciem około 45 minut dolewając wino i rosół. Pod koniec dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i udusić do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyborny
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pyszny gulasz
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    Super że z winem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    bardzo smakowicie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !