Sposób przygotowania

Kostkę masła utrzec ze szklanką cukru pudru .Odsączone truskawki rozgnieśc widelcem i dodac do masy ,razem wszystko zmiksowac .Rozpuścic galaretki w 1/5 szklance wody .Ostudzic i jak się zacznie ścinac wlac do tej masy i wszystko razem zmiksowac.Masą przełożyc można dwa blaty biszkoptu nasączone wodą z sokiem z truskawek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    moja ulubiona to wlasnie masa truskawkowa:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawe połączenie, nie robiłam nigdy z galaretką!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podoba mi się ten przepis zwłaszcza,że truskawki mam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    mniam bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    A ile truskawek?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kusza23

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !