Sposób przygotowania

Pomarańczę obrać i podzielić na cząstki.Zimną śmietanę ubić z dodatkiem cukru pudru.Kromki chałki zrumienić na złoto w tosterze lub piekarniku.Na jeszcze ciepłe położyć cząstki pomarańczy i ubitą śmietanę.Udekorować orzechami laskowymi i rodzynkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    SUPER
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne! Mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ;00fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !