Sposób przygotowania

Rybę sprawić. Na patelni rozgrzać 4 łyżki oliwy, wsypać ryż, mieszając zrumienić i przełożyć do rondla. Zalać wrzącą wodą (1 szklanka), dodać łyżkę masła i ugotować na sypko. Miękki wymieszać z koncentratem pomidorowym, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze zrumienioną na oliwie cebulką i przygotowaną rybę napełnić nadzieniem. Ułożyć na blaszce, posmarować masłem i upiec na złoty kolor, wstawiając do nagrzanego piekarnika. Upieczoną rybę ułożyć na półmisku i delikatnie pokroić na równe porcje.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !