Sposób przygotowania

Kostkę rosołową zagotować z piwem, dodać przyprawę Kucharek i ketchup, ostudzić. Żeberka oprószyć pieprzem i zalać ostudzoną marynatą na 5-6 godzin. Piec na ruszcie około 40 minut, smarując co chwilę marynatą. Pod koniec pieczenia oprószyć papryką mieloną. Podawać z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią zjadłabym takie żeberka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię żeberka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !