Składniki:
filety rybne | 0,5 kg |
pieczarki | 10 dag |
szałwia | 0,5 łyżeczki |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyzki |
ketchup | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
filety rybne | 0,5 kg |
pieczarki | 10 dag |
szałwia | 0,5 łyżeczki |
rozmaryn | 0,5 łyżeczki |
sok z cytryny | 2 łyzki |
ketchup | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: