Sposób przygotowania

( na 2 porcje )
W gruszce wydrążamy środek usuwając gniazdo nasienne. Do środka każdej gruszki wsypujemy po około pół łyżeczki cynamonu i na to nakładamy suszoną żurawinę. Serek nacinamy na pół . Układamy w naczyniu żaroodpornym. Na srku stawiamy gruszkę i zapikamy w 180 C tak długo aż ser się rozpuści, a gruszka upiecze.

Zaraz po upieczeniu dekorujmy laskami cynamonu i listkami mięty. Podajemy od razu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zgadzam się :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    super, ciekawe połączenie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    cieszę się, że się podoba i dziękuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wspaniale wygląda!!!
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wygląda super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo dziękuję za miłe słowa i polecam przepis. Pozdrawiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Ekstra, takie wykwintne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !