Sposób przygotowania

Do żółtek wsypać cukier i ubijać mikserem na jasno żółty kogel-mogel. Miskę włożyć na garnek z wrzącą wodą, wlewać delikatnie marsele i ubijać aby żółtka nie ścięły się. Przelać do kieliszków, podawać z ciasteczkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ciekawie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !