Sposób przygotowania

Oziębioną śmietanę ubić na pianę, pod koniec dodać ckier i cukier waniliowy. Połowę śmietany wymieszać z kakao.Dno salaterki wyłożyć bezami, na nich wyłożyć biały krem. Posypać połową bakalii wyłożyć krem kakaowy. Na wierzchu ułożyć resztę bezów i posypać pozostałymi bakaliami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    suoer!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity deser.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !