Sposób przygotowania

Nerki przekroić wzdłuż na połówki i trzykrotnie obgotować, wrzucając za każdym razem do swieżej wrzącej wody. Po ostygnięciu pokroić na plasterki, oprószyć pieprzem i solą. Usmażyć na rozgrzanym smalcu. Podawać zaraz po usmazeniu posypane natką pietruszki i obłożone plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nigdy nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !