Sposób przygotowania

Jaja ubic z cukrem ,gdy masa będzie gęsta dodac zapach i ubijąc ,na końcu dodac mąke i wszystko razem ubic.Po wyrobieniu ciasto wlac do wysmarowanej i posypanej bułką tarta tortownicy.Piec przez 35 min w temp. 200*C.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny
  • 5
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    można go robić przez cały rok!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pychotka!!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    super lubię takie ciasto mniam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    przepis nie zupełny ,wpisywany na początku mojego istnienia na stronie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię takie ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !