Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DESER PO MOJEMU

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka agrestowa
budyń waniliowy
margaryna 10 dag
galaretka truskawkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: DESER PO MOJEMU

rozrobić galaretkę czerwoną wystudzić wlać do pucharków zostawić do zastygnięcia ugotować budyń ciepły wymieszać z margaryną przełożyć do pucharków na to zieloną galaretkę zostawić do zastygnięcia przybrać wedle uznania ja posypałam startą czekoladą wychodzi 6 pucharków

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 12.03.2012 23:06
smaczny deser
angelika14 08.10.2011 12:51
bardzo apetyczny przepisik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak