Sposób przygotowania

margarynę utrzeć z cukrem,dodać mąkę mieszając na koniec wsypać migdały,cukier waniliowy,sól,wyrobić ciasto,przygotować wałki o gr.3cm.każdy wałek zawinąć w folię aluminiową i włożyć do lodówki na godz.wyjąć i kroić na plasterki o grubości 0,5cm.z każdego plasterka uformować rogalik kłaść na blachę i piec 15min. w temp.200st.po wystudzeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !