Sposób przygotowania

Do rondelka wlać 1 szklankę mleka,dodać pół margaryny,cukier i 3 łyżki kakao.Całość zagotować i ostudzić.
Do miski wsypać 2 szklanki mąki,wbić jajka i dodać ostudzony tłuszcz z kakao.Wszystko dokładnie wymieszać i dodać 2 łyżki wiórek kokosowych.
Ciasto wlać do wysmarowanego margaryną i posypanego mąka prodiża.Piec przez 40 minut.Gotowe ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    DO SKŁADNIKÓW:1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ładne ciacho!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !