Sposób przygotowania

rozpuścić miód,dodać przyprawę do piernika,wymieszać,dołożyć margarynę i cukier podgrzewać aż składniki się rozpuszczą,przestudzić,masę wlać do miski,wbić jajko,wsypaćmąkę z sodą i kakao,wymieszać,uformować kulę i wstawić do lodówki na 0,5 godz.rozwałkować na grubość 3 mm.wycinać foremkami,ułożyć na blasze i piec 15min.w temp.180st.zrobić lukier jak wystygną i udekorować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Śliczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ale pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne domowe pierniczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !