Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki przegnieść przez praskę wraz z serem. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, dodać do ziemniaków. Przyprawić do smaku, wrzucić 5 łyżek szczypiorku, wymieszać. Cannelloni ugotować, napełnić farszem, udekorować szczypiorkiem. Cannelloni można podawać z sosem grzybowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi naprawdę ciekawie - takiego nadzienia do cannelloni jeszcze nie próbowałam :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepis podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś wspaniałego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !