Sposób przygotowania

Połówki moreli ułożyć ciasno w słoikach, przesypując cukrem. Słoiki zamknąć i pasteryzować około 20 minut. Nie dopuścić do gwałtownego zagotowania bo owoce rozgotują się.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    kuszace
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !