Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Rybę dzień wcześniej wypatroszyć, umyć nasolić. Przyprawić ziołami prowansalskimi, pieprzem.Do środka włożyć pokrojoną w talarki cebulę i por. Włożyć do lodówki na noc. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem, położyć rybę a na niej wiórki masła i krążki cebuli. Piec w piekarniku o temp.185 stopni przez 35-40 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    Pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wydaje mi się, ze jeszcze nigdy nie jadłam flądry... chętnie spróbuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !