Sposób przygotowania

Pokrojone mięso zalać wrzącą wodą i nastawić do gotowania. Gdy zaczyna mięknąć dodać obrane i umyte warzywa i cebulę. Ugotować do miękkości, wyjąć warzywa. Do przygotowanej zupy włożyć ryż i koncentrat pomidorowy, mleko i śmietanę, zagotować. Posypać zieleniną, przyprawić do smaku solą i cukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię taką zupę
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomidorówka jest super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna zupa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    uwielbiam taką zupkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !