Sposób przygotowania

wlać do garnka olej i wodę(jeżeli ryba była mrożona wody wlewamy 1/4szklanki).cebulę kroimy w talarki wrzucamy do wody z olejem,dodajemy płaty ryby.Gotujemy na wolnym ogniu aż ryba się rozgotuje i woda wyparuje.Następnie dodajemy ketchup,przecier i ryż.gotujemy jeszcze 10min.Na koniec dodajemy przyprawy.Gorące wkładamy do słoików,stawiamy odwrotnie i przykryć do wystygnięcia. Można wekować

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    nie ma nic nad domowy paprykarz,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    wow super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka rybka jest smaczniejsza od kupnej puszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dobre na post
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !