Sposób przygotowania

Drożdże pokruszyć , rozprowadzić w ciepłym mleku z cukrem. Gdy wyrosną dodać do mleka , mąki , jajek. Kakao rozrobić w 4 łyżkach letniej wody i wlać do ciasta., zmiksować. Odstawić do wyrośnięcia. Następnie dodać wiórka kokosowe, wymieszać. Smażymy racuszki na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe,,
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm super!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    często robię racuchy ale takich jeszcze nie robiłam - fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !