Sposób przygotowania

Pierś pokroic w kostkę doprawić do smaku i odłożyć na pół godziny do lodówki.Ryż ugotować w osolonej wodzie.Podpiec kurczaka na złoto na oleju.Na tym samym tłuszczu poddusić do miekkości pokrojoną fasolkę szparagową.Jak fasolka będzie miękka dodać pokrojone w kostkę ogórki,mięso z kurczaka i ugotowany ryż.Wymieszać i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    SUPER!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna potrawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie jedzonko to coś na mój smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !