Sposób przygotowania

białka ubić na sztywno,dodać cukier,żółtka,mąkę z proszkiem i ocet,wszystko zmiksować,wylac na blachę i piec 30min.w temp.180st.ostudzić przekroić na połowę,zagotować 3/4 kubusia w reszcie rozpuścić budyń z cukrem pudrem,wlać do gotującego się soku cały czas mieszając,zagotować,wylać na przekrojony biszkopt przykryć drugą połową,śmietanę ubić z cukrem i śmietanfixem,żelatynę rozpuścić w 1 łyżce wody,dodać do śmietany,wymieszać i wylać na biszkopt,wierzch posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    superowy przepis a ciasto pewnie rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !