Sposób przygotowania

Porąbane nóżki, opłukane mięso i rozdrobnione warzywa oraz przyprawy zalej zimną wodą. Powoli gotuj około 4 godzin, aż mięso będzie się oddzielać od kości. Pod koniec gotowania posól. Odcedź wywar. Obierz mięso z kości, pokrój w kostkę, włóż do wywaru, zagotuj. Wywar przypraw do smaku czosnkiem roztartym z solą. Do salaterek włóż pokrajane mięso, zalej wywarem i ostudź do skrzepnięcia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mleko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !