Sposób przygotowania

CIASTO1:bialka ubijamy z cukrem,dodajemy make z proszkiem i mak . pieczemy ciasto 3 0 minut. CIASTO2:zoltka i jajka ucieramy z cukrem,stopniowo dodajemy make z proszkiem.pieczemy 30 minut. MASA:galaretki rozpuszczamy w wodzie,studzimy.smietane ubijamy z cukrem,mieszamy z galaretka. .Ciasto 1 przekrawamy na pol wykladamy polowe masy przykrywamy ciastem z makiem nastepnie wykladamy pozostala mase i przykrywamy druga polowa ciasta jasnego.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super torcik, az mam ochote na niego
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie trzeba zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !