Sposób przygotowania

Oczyszczony chrzan zetrzeć na tarce na drobnych oczkach .Połączyć z gorącym wywarem i śmietaną.Żółtka przetrzeć przez sitko połączyć z sosem chrzanowym i doprawić do smaku.Podawać do jajek,zimnych mięs,wędlin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy ...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taki sosik uwielbiam ...bardzo dobry do mięska .
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !