Sposób przygotowania

mleko zagotuj z wanilia cynamonem i chili dodaj polamana w kostke czekolade. gotuj az czekolada sie rozpusci potem ostudz
zoltka ukrec z cukrem na kogel-mogel, mas wlej do ostudzonej czekolady ciagle mieszajac,
podgrzej na malym ogniu az zgestnieje, nie dopuscic do wrzenia czekolady bo sie zwarzy!!!
gotowa czekolade przelac do kubkow

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Czekolady nigdy dość :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super :) muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    idealna po zimowym spacerze
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !