Sposób przygotowania

Przygotowujemy ciasto francuskie. Po wyjęciu z lodówki rozwałkowujemy je na płot o grubości 1,5 cm, wycinamy foremką niezbyt duże kółka i rozciągamy je, nadając im owalny kształt. Ciasteczka smarujemy z wierzchu białkiem, delikatnie posypujemy cukrem, układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do tempetatury 240 st C. Pieczemy 15 min na złoty kolor.

Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    szybkie i ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika192

    i bardzo dobre:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !