Sposób przygotowania

Cukinie po umyciu przecinamy na dwie równe połówki, a następnie wydrążamy środek - robimy tzw. łódeczki.
Masa do faszerowania cukini: do miseczki wkładamy pomidory z puszki, dodajemy bazyli, polewamy oliwą z oliwek i mieszamy; następnie dodajemy bułki tartej w celu uzyskania bardziej zwartej masy.
Gotowe cukinie posypujemy startym serem i zapiekamy w piekarniku 30 minut w temp. 180st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    bardzo dobre!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Smaczne!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    pomysłowo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !