Sposób przygotowania

3 buraczki ugotować, ostudzić i zetrzeć na jarzynowej tarce.Seler (1 słoiczek) dokładnie osączyć i wymieszać z buraczkami. Doprawić 2 łyżkami octu balsamicznego, 1 łyżeczką cukru, solą i pieprzem. Wymieszać z olejem i gotowe!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    to chyba jest bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobną sałatkę, z tym że buraków nie gotuję, tylko smażę (a czasami piekę w piekarniku)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ciekawa sałatka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !