Sposób przygotowania

Koper pokroić w kawałki i ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i soku z cytryny. Czosnek przecisnąć przez praskę. Pomidory pokroić w kostkę, a cebulę posiekać. Cebulę i czosnek zeszklić na maśle, dodać pomidory i posiekany tymianek. Poddusić.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego. na pomidorach ułożyć koper, ser i listki tymianku. Piec ok. 20 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    zapowiada się smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    wyśmienita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajna zapiekaneczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !