Sposób przygotowania

Wszystko wrzucamy do garnuszka, wstawiamy na małym ogniu i pomalutku gotujemy, gdy zauważymy że wszystko się ładnie połączy to jeszcze niech pozostanie na gazie z minutkę .Następnie dodajemy bakalie: pokruszone płatki, posiekane na drobno orzechy i rodzynki. Wsypujemy tyle tego aby masa zaczęła być gęstawa.Tylko nie przesadzajmy.Kiedy przestygnie , nabieramy łyżką i wykładamy na folię aluminiową . Zostawiamy do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne ;) ;) ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mam taki sam przepis.pyszne są
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !