Sposób przygotowania

Mięso łączymy z namoczonym wcześniej ryżem .Doprawiamy do smaku ,dodajemy bułkę tak by masa była lekko luzna. W dużej brytfannie podsmażamy delikatnie ,odracając co trochę, podlewamy wodą .Dolewamy około 1 l.Dodajemy przecier i zagęszczamy mąką wymieszaną z śmietaną w szklance wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    wygladaja apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    robię podobne, sa pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie mięsko
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    PRZEPYSZNY OBIAD
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z sosikiem:) super!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo smakowicie się zapowiadają
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    bardzo fajne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina301

    hmm z ryzem-musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię podobne, smakują pysznie :)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubię dobre mielone :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !