Sposób przygotowania

Jajka przed rozbiciem umyć pod bieżącą wodą. Rozbić do miski, dodać śmietanę, roztrzepać widelcemm, doprawić do smaku. Smażyć na średnim ogniu, mieszając aby nie zrobił się placek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    jajeczniczka na śniadanko;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Ze śmietaną? - ciekawe :) Wygląda apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    smaczne danie na śniadanko:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !