Składniki:
żurek śląski | 1 butelka |
ziemniaki duże | 5 szt |
śmietana | 150 ml |
sól, pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
ziele angielskie | do smaku |
majeranek | 2 łyżki |
kiełbasa śląska | 300 g |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
żurek śląski | 1 butelka |
ziemniaki duże | 5 szt |
śmietana | 150 ml |
sól, pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
ziele angielskie | do smaku |
majeranek | 2 łyżki |
kiełbasa śląska | 300 g |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: